Комунальний заклад "Кегичівський ліцей Кегичівської районної ради Харківської області"
Меню





Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт існує

днів
Корисні посилання

























Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 25 » «Традиції та особливості японської кухні»
10:01
«Традиції та особливості японської кухні»

23 березня 2017 року з учнями 7-Б класу (класний керівник Довженко Т.В) проведено презентацій ний меседж  «Традиції  та особливості  японської кухні», присвячений року Японії в Україні. Країна сонця, що сходить, приваблює незвичністю та дивовижністю традицій. Навіть серед усіх східних культур японська є особливою. Світогляд жителів Японії тісно пов’язаний із природою і є дуже гармонійним. Кухня в Японії займає важливе місце в культурі та історії країни.
Під час проведення заходу учні  продемонстрували презентацію, яка була доступною та цікавою для всіх учасників заходу.
Вінець заходу – це тематичний стіл у японському стилі, муляжі страв японської кухні та подана традиційна страва «Суші».

Переглядів: 242 | Додав: msm1609 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода в Кегичівці
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Відділ освіти
Погода в Кегичівці
Навчальні заклади України
МОНУ
ДНіО
ХОДА
КВНЗ"ХАНО"
УРЦОЯО
ХРЦОЯО
Освітній портал
Законодавство України
Вікіпедія
Видавництво "Ранок"
GOOGLE